Fortsätt till huvudinnehåll

Middagsboken

Titta vad jag har köpt. En Middagsdagbok! Jo en hel del bloggas det om men inte allt i mitt liv tro det eller ej :-) Och visst är det oftast samma frågor man ställer sig när man ska ha gäster - vad ska vi bjuda på, vad bjöd vi på sist och vilket vin var det nu som vart gott? Nu ska det bli ändring på detta i om med Middagsdagboken! Har du full koll på dina bjudningar?

Röd och fin

Ska bli kul detta eftersom matlagning ju är min nya hobby...

Kommentarer

 1. Bra bok. Var har du köpt den? / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte den på Åhlens i Lund men har sett den på Gleerups också. Så den finns nog lite varstans. Kram

   Radera
 2. En sån har jag också funderat på. Fick då höra att det megaTANTvarning på det....så jag har avvaktat. Men nu är jag mer redo än någonsin. Smyga in den kanske?!

  Var köpt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo lite tant-varning kanske :-) Men jag tyckte det var en kul grej och ett sätt att hjälpa mig att göra matlagning till min nya hobby! Se kommentaren ovan för inköp.

   Radera
 3. :) Super bra bok, bra investering!
  KRAM
  Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp det ska jag se till att det blir! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…