Fortsätt till huvudinnehåll

Middagsboken

Titta vad jag har köpt. En Middagsdagbok! Jo en hel del bloggas det om men inte allt i mitt liv tro det eller ej :-) Och visst är det oftast samma frågor man ställer sig när man ska ha gäster - vad ska vi bjuda på, vad bjöd vi på sist och vilket vin var det nu som vart gott? Nu ska det bli ändring på detta i om med Middagsdagboken! Har du full koll på dina bjudningar?

Röd och fin

Ska bli kul detta eftersom matlagning ju är min nya hobby...

Kommentarer

 1. Bra bok. Var har du köpt den? / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte den på Åhlens i Lund men har sett den på Gleerups också. Så den finns nog lite varstans. Kram

   Radera
 2. En sån har jag också funderat på. Fick då höra att det megaTANTvarning på det....så jag har avvaktat. Men nu är jag mer redo än någonsin. Smyga in den kanske?!

  Var köpt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo lite tant-varning kanske :-) Men jag tyckte det var en kul grej och ett sätt att hjälpa mig att göra matlagning till min nya hobby! Se kommentaren ovan för inköp.

   Radera
 3. :) Super bra bok, bra investering!
  KRAM
  Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp det ska jag se till att det blir! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…