Fortsätt till huvudinnehåll

Toppen kundservice

Hälsabutiken som ägs av trevliga Christer ligger bakom Stortorget i Lund. Hit går jag alltid när jag ska köpa något hälsotillskott. Ibland går jag bara dit för att botanisera bland alla intressanta produkter. Jag har alltid fått sådan toppenbra service utav Christer och hans kollega. Stort eller litet - man får alltid hjälp.

Förra veckan gick jag dit med ett specifikt uppdrag. Jag var nämligen på jakt efter Bounce Natural Energy Balls. Har läst så mycket om dem i olika bloggar men aldrig sett rök av dem här nere i söder. Men jag tänkte är det någon som kan hjälpa mig så är det Hälsabutiken. Och jojomensan!!! Christers kollega sa inga problem det beställer vi hem så kan du komma in nästa vecka. 

Och i fredags gick jag in om och voila! De hade beställt en låda utav Fudgie Walnut eftersom de andra smakerna var restade i lagret. Finns 12 stycken i en låda men jag fick välja om jag ville köpa hela eller provköpa först. Då valde jag att köpa 2 stycken i fall smaken inte passar. Och så sa Christer att så kan vi beställa de andra smakerna sedan om de är goda.

Detta kallar ja top notch service!!! Så bor ni i närheten eller i Lund är det hit ni ska gå för att handla!!! Stort tack till Hälsabutikens grymma personal för hjälpen!!!

Gå hit men köp inte alla Bounce bollarna :-)

Här är de!!! Nästan värd sin vikt i guld :-) Nope har inte smakat än utan sparar dem till TRX-helgen för då kan de sitta fint som mellis! 

Kommentarer

  1. jag har också läst om dom där bollarna. Du måste skriva om hur du tycker att dom är. Är en aning nyfiken!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är överallt :-) Recension kommer efter nästa helg!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…