Dag 10 - Jättenöjd!

Dagen började med invägning som gäller på fredagar. Detta resultatet tillsammans med 4 kroppsmått ska in i PT Online portalen. Vågen visade på 2,1 kilo ner sedan förra fredagen (4,5 kilo sedan start). Var några fler hekto mer häromdagen men de sista dagarna har ju tung styrketräning tillkommit i schemat så inget konstigt där. Har även gått ner 0,5 cm i midjan, 1,5 cm runt rumpan, 0,5 cm runt låret och överarmen är detsamma.

Jättenöjd med detta resultatet och stolt över mig själv. Jag har verkligen gjort mitt yttersta för att följa programmet till pricka. Har aldrig fått sådana här resultat på något jag gjort tidigare. Inte ens när jag bara levde på ersättning gick jag tex ner så här mycket i vikt. Och tänk denna gången äter jag god och näringsrik mat var tredje timme. Jag är även jättenöjd med träningsprogrammet även om det är tufft. Fast så himla gött att känna musklerna jobba! I am happy!

Kost: Blev mycket vegetariskt idag - bönbiffar till lunch och värsta godaste sötpotatisrätten till middag. Det godaste vegetariska jag har lagat och godaste receptet på PT Online so far!
Träning:  Fredagspasset innebär BEN BEN BEN... Cyklade till gymmet imorse, till jobb och hem. Blev 65 minuters cykling och ute en 30 minuters promenad på lunchen.
Mentalt: Lite tufft idag för jag har varit lite mer hungrig. Kroppen som anpassar sig till den tunga styrketräningen antar jag. Men inget sockersug utan mer bara hungrig.

Kommentarer

 1. YESSSS!!! Underbart med dessa resultat, får ta mig en funderar på att signa upp ;)
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen skönt att få lön för mödan. Undrar dock hela tiden när det ska backfires... Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass