Dag 12 - Svettigt och blodsmak!

Varför är det så svårt att få ändlyktan ur soffan om man väl parkerat den? Imorse tänkte jag att ja men jag käkar frukost först, fixar lite sen kör jag dagens träningspass. Ojoj den satt hårt inne men visste att jag måste tajma med lunchen så till sist fick jag upp arslet. Yikes vilket pass den där Olga satt ihop. Såg hyfsat enkelt ut på pappret men har aldrig svetta så på crosstrainern innan. Blodsmak och illamående utav intervallerna. Riktigt gött och skönt att kunna träna hemma på helgen.

Annars har dagen åter varit lugn. Passat på att njuta av det vackra vädret. Alla andra måsten kan vänta är makens och min filosofi. Gäller ju att  ladda batterierna när man kan. Fixade en ny mellis eller jag inte så avancerad men jag följer ju recepten på PT Online. Så eftermiddagens mellanmål bestod utav ost, gurka och äpple. Blir mycket att tugga på - me like! Har även planerat de kommande dagarnas kost och träning så jag är förberedd. Imorgon är det bl.a. marklyft på schemat - KUL!!!

Kost: Åt en matlåda på sötpotatisrätt jag lagade häromdagen till lunch - OMG det är så gott!!! Till middag testade citronkyckling. Inte lika gott måste varit något galet med receptet för jisses vad surt och citronigt. Men minskar man bara det så kan det bli riktigt gott...
Träning: 50 min crosstrainer med Olgas intervallupplägg.
Mentalt: Känner mig stark men ska inte sticka under stolen med att grilldofterna från grannarna är lite kämpigt.

Kommentarer

  1. Hittade just hit! Vilken fantastisk resa du gjort/gör! Oj, så många jag tror att du peppar och inspirerar med din blogg. Härligt att du delar med dig :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen hit Jenny! Åh tack för din kommentar - gjorde mig glad!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass