Dag 6 - Förändringens vindar

Idag fick jag min första feedback från dietisten Linnea baserat på det jag fyllt i Kostdagboken - måltiderna, kommentarer och mina tankar. Jag fick positivt feedback men helt ärligt hade jag inte förväntat mig något annat (men man vet ju aldrig...). För jag har verkligen gjort mitt bästa för att följa matplanen och att fördela måltiderna bra under dagen. Men jag visste också att förändringar lurade i bakgrunden. Tänkte detta var för bra för att vara sant :-)

Och japp idag ändrades kostplanen och kalorierna drogs ner. Attans jag som tycker jag fick äta så mycket :-) Fast ärligt det får jag fortfarande så inget klagande. Bara att anpassa sig och tänka till. Ändra lite här och lite där så att det funkar med hur dagen ser ut och träningen. Jag fixar detta! Idag har jag ju tuggat i mig havrepannkakor, lax, kyckling, äggmacka samt bananmuffins. Inte illa för att "vara på diet". Men imorgon börjar ju utmaningen med att pyssla ihopa maten med jobb, träning och kvällaktiviteter.

Havrepannkakorna imorse som jag hade problem att avsluta men tänkte att senare idag om jag hade varit hungrig hade jag ångrat mig :-) Men dessa ska jag bara äta igen om jag ska bli riktigt riktigt mätt och kunna stå mig länge.

Förändrade lite i ena hörnet på köksbänken idag också. La in kokböckerna i skåpet och ställde fram paddan. Detta så jag enkelt kan se (slipper släpa datorn fram och tillbaka) vad det är jag ska äta idag och vilken mängd eftersom den ändras dagligen beroende på hur jag planerar dagen. Allt för att underlätta min framgång.

Summering dag 6
Kost: Havrepannkakor till frukost - jisses vilken portion (blev faktiskt för mätt). Annars var all annan mat förberedd förutom min äggmacka till mellis. Så det var bara att väga, mikra och äta. Dock har jag förberett lite till imorgon tex matlådor till jobb och skalat potatis till middagen. Imorgon ska jag fd kräsnast utav kräsnaste göra bönbiffar... Mor trilla inte av stolen :-)
Träning: Hemmaträning 45 min på crosstrainern plus lite rörlighet med pinnen.
Steg: Nya batteri men börjar jaga imorgon. Detta har gjort gott för min häl men har lite frisk luft abstinens :-)
Mentalt: Känner mig stark och sötsuget minskar. Men så har jag heller inte utsatts för några frestelser. Fast mest sporrande just nu förutom att jag får äta mig mätt är minuset på vågen. Dock luktar stekt fläsk VÄLDIGT gott lärde jag mig idag utifrån makens lunch :-)

Kommentarer

  1. Hej! Vad du är inspirerande!! Nu ska jag ta tag i vikt och träning mer strukturerat också. Heja dig! Kram Frida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Frida! Va kul att höra! Heja oss!!! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass