Dag 2 - Frestelser...

Jaha det är väl lika bra att ge sig in i hetluften direkt dvs i frestelsernas värld med påskmiddag för släkten. Har fått många kommentarer varför jag inte börjar med PT Online efter påsk. Tror mig det var tanke först men sen tänkte jag till. Jaha så ytterligare en veckas frossa skulle leda till vad? Lika bra att ta tjuren vid hornen och köra på första lediga tid vilket var den 16 april. För det kommer alltid något - födelsedag, gå bort middag, påsk, midsommar, semester osv.

Men tufft idag att gå till bageriet och köpa nybakt surdegsbröd samtidigt som alla kakor skrek TINA! För att inte tala om doften av nybakat bröd i huset eller att skiva upp det och inte ens äta en smula själv. Likadant att förbereda efterrätt så det doftade After eight eller lägga upp godis och choklad i skålar. Och höra hur alla mumsar på och njuter. Plus att laga en massa mat men inte äta den själv.

Fast hallå det har inte gått någon nöd på mig! Gröt med äpple och ägg till frukost, rostbiffssallad till lunch, keso och apelsin till mellis, kyckling till middag plus kvarg med bär som blev min efterrätt och till slut en havremuffin. Då ville helt plötsligt gästerna smaka men hallå jag delar inte med mig! Så fick slänga ihop en till dem att smaka utav och den slank ner utan problem...

Lite fin påskdukning

Maken och jag ville inte köra påskmat så då kom vi på - vi kör retrotema dvs bjuder på det som föräldrarna alltid bjöd på när vi växte upp... Avokado/räkröra till förrätt.

Hawaiikassler med ris och sallad till huvudnummer

Och voila när åt ni päron med After eight sist? Till det vaniljglass och vispad grädde. 

Gottebordet. Resterna utav chokladen och godis fick gästerna med sig som goodie bag!

Fin hjärtelykta i present! 

Och bästa påskägget fyllt med hemmabakat rågbröd och ägg från mammas kollega!

Summering dag 2
Kost: Har sett likadan ut som igår utav bekvämlighet dvs hade förberett allt så jag kunde lägga tiden på att laga mat till gästerna. Imorgon blir det lite nya rätter på menyn bl.a. räkmacka!
Träning: Hemmapass - blev 10 min crosstrainer, 32 min tabata dvs 8 övningar tex knäböj, rygglyft och avslutande med rörlighet med pinnen. 45 minuter senare så vart jag klar!
Steg: 10710 steg jagades det rätt på
Mentalt: Känner mig stark men det är ju början - då är man som mest pepp liksom :-) Plus jag klarade alla frestelser idag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass