Hälsodagbok - vecka 15

Helt ärligt den tråkigaste veckan detta året tror jag men jag kommer igen!

Kosten
Sammanfattning: skit :-)

Steg/Frisk luft
I början på veckan så blev det inte så mycket stegjagande. Fast torsdag - söndag så har jag fått ihop 10000 per dag.

Träning
Under veckan har det bara blivit tre pass för mån-ons låg jag lågt pga förkylning. Så det bidde 1 PT-pass, 1 tabatapass och 1 hemmapass.

Må bra
 • Middag med fd kollegan Mark i tisdags - många goa skratt!
 • Mysig brunch med släkten idag
 • Träning - speciellt gårdagens tabata-pass
 • Att jag har världens bästa make
 • Allt pepp och stöd jag får genom bloggen - tack alla!
 • Insikter och att jag inte ger upp även om gropen är djup just nu
Veckans fråga
Groparna blir mindre djupare för varje år på min hälsoresa har maken och jag diskuterade denna veckan. Våren 2010 slutade jag helt att träna och åt bara strunt, slutade väga mig - vågen upp 18 kilo på 6 månader. Hösten 2012 fortsatte jag att träna styrketräning men åt strunt, slutade väga mig - vågen upp 12 kilo på 6 månader. Våren 2014 fortsatt med träningen, prioriterar först mat och sedan kommer struntet, bearbetar min tankar och förtränger inte vågen - upp 10 kilo på 6 månader.

Nästa vecka
Lunchdate både måndag och tisdag som jag ser fram emot. Imorgonkväll är det gruppträff på Itrim och vi ska träna tillsammans. Imorgon kl 07 tänkte jag också infinna mig på F&S för att inspektera gymmet inför kommande träningsschema. På onsdag kör jag igång och sen har jag 95 dagar framför mig med PT Online. Nu tar vi det till nästa nivå och jag är redo! PÅSKEN är denna veckan och ska bli skönt med extra ledigt!!!! På skärtorsdag blir det middag för föräldrarna mfl. Annars är tanken att sysselsätta mig med tabata, bokklubbsboken och att fokusera på att sköta maten.

Kommentarer

 1. Vad ärlig och insiktsfull du är! Heja mindre djupa dalar och kom igen - på det bara - ge aldrig upp - du kommer lyckas;)

  Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Emma för din kommentar och pepp! Gjorde mig glad!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass