Grym träningsvärk!

Jisses alltså träningsvärken jag har i insida lår och rumpan är grym. Just the way I like it :-) Sen att jag vaggar fram som en anka får man ta liksom. Undrar dock hur det ska bli imorgon för nu börjar det kännas i armarna. Kom nämligen upp imorse till gymmet som planerat. Lite senare än jag tänkt men iväg kom jag. Så jäkla gött och den perfekta starten på dagen/veckan. Och första egna gympasset på Friskis & Svettis i Lomma. Körde ju där några gånger med första PT:n Jennie för hundra år sedan.

Fick till ett riktigt bra pass både med maskiner, fria vikter och kettlebells. Och inte nog med det ikväll på månadens Itrim-träff så körde vi en halvtimme i träningslokalen med fokus på bålen. Ska bli intressant imorgon att ta sig upp till sista passet med PT-Katarina. Kanske kan vi köra en timme ligga på mattan övningen...

Apropå Itrim så vad det ikväll lite diskussioner om att det går motigt för många av oss dvs jag är inte ensam om att ha fluffat till mig. Vi har alla lite olika strategier för att ta tag i det hela. Några har återgått till att köra på ersättningar, vissa blandar och några håller på att samla ihopa sina tankar för att satsa igen. Skönt dock att inte känna sig ensam. Hade ju faktiskt varit trist om man var den enda i gruppen som inte landat i det hela även om man inte önskar andra missnöjet.

Annars har jag sysslat med att äta upp innehållet i detta. Bra jobbat Jensen och fy fasiken vad jag längtar till i övermorgon!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass