Dag 7 - Tungt och tufft!

En tung dag på många sätt... Inte på grund utav maten - nä det flyter på som en dans. Skönt! Utan tungt tungt tungt att cykla till och från jobb. När jag började cykelpendla efter semestern i fjol så visst var det tufft vissa dagar när det var väldigt varmt och mycket som flög runt i luften pga skördetider (jäpp bor man på landet i Skåne så gör man...). Men inte som nu :-(

Det känns verkligen att luften är full med pollen och att kroppen inte syresätts som den ska. Det är tungt som tusan att andas. Flåsar och flåsar, väser och väser, flämtar och flämtar. Ögonen och näsan rinner. Så det är tufft som tusan just nu med cyklingen. Hade lite ångest över den bokade cykelsemestern imorse på väg in till jobb. Hur sjutton ska jag klara det och en massa negativa tankar...

Fast när jag kom fram så blev jag förbannad istället. Jag tänker fan inte ge upp! Ja det är kämpigt som tusan men inget blir lättare för att man låter hjärnan inbilla sig att det är ännu tuffare. Jag tänker inte låta pollen segra utan det är jag som är vinnaren i detta racet så det så!

En annan sak som väntade på mig imorse var ett meddelande från Olga i PT Online. Holy moly vilket träningsprogram! Ja jag förväntade mig ett tufft program men kanske inte riktigt så här :-) Haha jag får ju vad jag signade upp för så vet inte varför jag "klagar" egentligen. Good bye tabata-pass i Lomma för ett tag (men det hade jag redan på känn) och hej skivstång och vikterna. Småmös lite av Olgas kommentar "Passen är tuffa men du är också tuff". Upp till bevis Jensen!


Japp censur för detta är mitt personliga program

Summering dag 7
Kost: Testade bönbiffar för första gången i mitt liv - liked it! Har ätit som jag ska och förberett matlådor för resterande dagar på jobb då jag är borta både imorgon och torsdag kväll. Ska bara köpa rökt makrill imorgon för middagslådorna. Nöjd!
Träning: Cykelpendling 45 min + 15 min på lunchen för att kolla in gymmet på Friskis & Svettis i Lund. Blir nog premiär där imorgon bitti för Lomma har bara öppet två morgnar plus lite bökigt med cykelpendlingen.
Steg: Hmm glömde ta upp den ur ryggan efter lunchen och dessutom hann jag inte gå några steg på lunchen för då kollade jag gym. Funderar på denna... Dagens ranson blev lite över 3000 på räknaren men då saknas en del :-)
Mentalt: Tungt med cyklingen idag och kroppen är utslagen av pollen men jag ger mig inte. Maten funkar strålande och då hade jag ändå tråkigheter på jobb. Men jag åt inte upp dem!

Kommentarer

 1. Bönbiffar är faktiskt väldigt gott :-)
  Bra jobbat med den mentala biten. Pollensäsongen är jobbig men man får ta sig igenom och komma ut starkare på andra sidan. Kör hårt med skivstången!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp Pernille de var över förväntan ska bara ha lite mer krydda i dem nästa gång. Ja jävla pollen :-( Tack det gjorde jag imorse :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass