Dag 15 - Kast med mindre kropp

It better pay off sa jag till maken imorse. När klockan ringde 05.55 (jo tror mig det är viktigt med minuter för jag tänker inte ställa klockan en minut för tidigt - varje sovstund räknas. Fråga han som är gift med mig...) så var det inte med hoppsansteg jag klev ur sängen. Nej jag knep ihop ögonen jättehårt och ignorerade i det längsta att jag var tvungen att ta klivet från den goa sängvärmen.

Staplade på trötta ben till toaletten, klädde på mig och murrade till maken på vägen ut till köket. Att nu är jag så jäkla duktigt och går upp, cyklar i värsta uppförsbackarna till gymmet, tränar som jag ska enligt Olga, äter som jag ska enligt Linnéa då jäklar vill jag ha ett resultat på vågen. Det vill säga att allt detta hårda arbete (ja pröva själv så kan vi diskutera...) vill man ju inte ha ogjort.

Ja vi kan låtsas att "jag gör det för att må bra". Självklart och det gör jag! Jag är framför allt lugn utan en massa sockersug och det är värt så mycket. Men till syvende och sist jag vill att det ska MÄRKAS. Jag vill se ett minus på vågen och på måttbandet punkt slut. Jag vill känna och se att min kropp ändras. Jag vill känna mig starkare.

Vågen och måttbandet väntar ju på fredag men syna kroppen gör jag. Och jo jag kan se och känna förändringar. En "märklig" sak är att fast jag vet att kroppen väger ca 6 kilo mer så känns den mindre i storlek. Styrketräning, vila och bra kost is the shit. Märker också att kroppen är lättare när jag idag gjorde mitt "kast med mindre kropp" för att kunna gå på toaletten. Ni vet de där musklerna på framsidan utav låren har liksom blivit kortare över natten så jag får ta sats... Me like!

Kost: Enligt regelboken men hamnade för lågt i protein och för högt i fett först. Fick byta ut mellisen och lägga till lite kyckling. Tufft med veggo-alternativ, mycket ägg och kvarg för då blir det lite galet men bara att justera.
Träning: Onsdag vilket betyder onsdagspasset. Höjde en del vikter nu när jag vet vad som kommer...
Mentalt: Tufft att komma upp imorse, tufft att cykla, tungt men skönt att träna, tufft med fikafrestelser på jobb, tufft med grillgäster ikväll men fan att jag ger upp!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass