Dag 11 - Lugn slappedag

Idag så har det varit en riktigt lugn slappedag. Så välbehövlig! Sovmorgon, frukost på uteplatsen, fixat ärenden och lite här hemma, lunch och middag i solen, legat i solstolen och lapat sol plus testat lite nya recept från PT Online. Till och med vilodag från träningen enligt Olgas träningsschema. Nu slötitta på TV:n och dricka lite te. Snart dags för mellis igen men då blir det en favvis - havremuffinsen. Känns så lyxigt med något varmt och gott att tugga på till en kopp te. Hoppas du haft en skön dag du med!

Dagens frukost - lite kyligt ute men sol sol sol. Testade en ny frukost som bestod utav blåbärssmoothie, ägg och sötmandlar. Mycket mättande så denna kommer vi köra igen!

Varit på Biltema för att köpa kylväskor, termos och kylklampar så jag kan transportera matlådorna till jobb enklare. Seriöst eller hur?

Testade även en ny mellis idag... Har varit nyfiken på banan/jordnötssmör tillsammans - ni vet Elvis och allt :-)

Tag ett tortilla bröd, smeta på kvarg och jordnötssmör, skiva banan, på med kanel.  

Vik ihop och voila!  Goda smaker men för mycket kvarg enligt receptet för min smak. Ni vet när man tuggar och tuggar men det tar aldrig slut. Så med lite fix utav recept så kommer jag göra denna igen.

Och till sist nytt recept även till middag från PT Online - chilimarinerad lax. Skulle egentligen skurits i kuber och trätts på spett men vem orkar det. Jag tjoffade in dem i ugnen istället plus då vet jag exakta storleken på portionen. En vars till maken och mig plus två matlådor till bloggerskan. Perfekt. 

Slutresultatet: laxen, gurka, paprika, blomkål, mathavre och kvarg med limesaft/peppar. Gott! 

Kost: Som skrivet testat lite nya grejer och imorgon ska jag testa citronkycklingsreceptet. Perfekt för med det lagat så behöver jag inte fixa mat förrän på torsdag (förutom frukost och packa mellis). I och för sig gästerna på onsdagens grillning uppskattar nog om jag lagar mat till dem...
Träning: Vilodag så idag har jag passat solstolen :-) Skönt med vila - har fortfarande träningsvärk i bröstmusklerna sedan i onsdags... Och rumpan är lite mör.
Mentalt: Lite tufft innan lunch för vi var iväg och det drog ut på tiden men jag stod emot frestelserna i affären. Lugn i sinnet och tillfredsställd för jag får äta mig mätt och vet att det inte är evigheter till nästa måltid. Detta passar mig som handen i handsken fast det gäller ju att planera och se till att laga maten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass