Dag 13 - Smal nacke

Klockan ringde 06 så bara upp och hoppa. Packa lite och sedan iväg på cykeln till gymmet. Byta om och sedan köra hårt i en timme. Skönt med dusch och fix efter det. Äggmackor med te till frukost på jobb. Jobba, jobba, jobba. Laxlunch till lunch och keso till mellis. Iväg till bästa frissan Birna för att klippa av allt hår (bokstavligen) och färga bort det gråa. Och på mycket länge har jag min egna hårfärg - ja förutom i botten då. Dagens kommentar kom från Birna: det märks att du kör hårt igen för din nacke har blivit smal...

Fick min andra feedback från PT Online kostrådgivaren Linnéa idag. Skönt att någon har koll på mig tycker jag. Plus att jag förbereder dagens matintag så jag vet vad som gäller. Fyller i allt i verktyget och har koll helt enkelt. Visst det är ju inte meningen att man ska fylla i resten av sitt liv eller kan ha någon extern person som alltid har koll på en. Men just nu behöver jag detta stödet för att lyckas. Därför är jag väldigt nöjd med mitt val att signa upp!

Dagens feedback - ja lite censur igen för vissa saker är private.

Kost: Gått som smort men det är för att allt har varit förberett. Det enda jag har behövt bekymra mig om är att packa med matlådorna och öppna dem och äta var ca tredje timme.
Träning: Måndagspasset - sista övningarna was murder... Höftlyft med stång kombinerat med upphopp. 12 av varje i superset, vila 30 sekunder och kör 6 rundor. Fin avslutning efter bröst, marklyft, axelpressar m.m. Imorgon knäböj i alla varianter.
Mentalt: Sol ute och sol inne. Skönt att ha ett lugn i kroppen och inte jaga socker hela tiden.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass