Dag 9 - Hej träningsvärken!

Hmm de där armarna som vart lite svåra att använda igår fick sig en ny runda idag. Så jag vågar knappt tänka på hur det ska vara imorgon :-) Känner av träningen i bröstmusklerna också vilket är bra för det var de som tränades igår... Idag blev det mycket rygg och armar. Imorgon står benen i fokus. Massa knäböj och utfall kan det nog enklast sammanfattas med. Tur det är vilodag på lördag!

Fast ingen klagan för det är gött med träningsvärk. Även om det inte det ultimata betyget på om man tränat effektivt så psykologiskt blir det så. Ska bli så spännande, tänkte jag imorse, att se resultatet av dessa veckorna. Fullföljer jag programmet as planned så kommer jag aldrig någonsin ha tränat så tung styrka och ätit så "ren mat" under så lång tid. Vad händer då med min kropp och hälsa...

Summering dag 9
Kost: Allt förberett bara att äta :-) Dock slängde jag om frukosten mot äggmackemellisen för att se om jag blev mindre hungrig efter träningen idag. Yes det funkade!
Träning:  Kört mitt torsdagspass (60 min men går nog fortare när man fått kläm på det) - TUNGT men KULIGT!
Mentalt: Tufft att snusa på choklad igår men hallå jag fick ju äta värsta mellisen istället med blåbär, kvarg och mandel så då blev det lite mer okej. Känner mig stärkt utav det och just nu känns det som inget kan rubba mig. Vet ju att jag är allt eller inget åt båda hållen och nu är det totalt fokus på detta PT Online projektet. Håll alla tummar och tår för att denna motivationen håller hela vägen! It is up to me!

Kommentarer

  1. Jag tycker du gör ett himla bra jobb! Hittar energin och motivationen trots motgångar ibland. Kämpa på!!! /Kajsa

    SvaraRadera
  2. Hejar och tror att du lyckas hålla fast i motivationen - eftersom du bestämmer!;)

    SvaraRadera
  3. Underbart m träningsvärk!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass