Dag 5 - Planera är A och O!

Vi pratade om detta på förra Itrim gruppträffen att det som gör oss framgångsrika i att bemöta suget efter onyttigheter är planering. Planering är helt enkelt A och O. Även vad det gäller PT Online. Det vill säga oavsett hur du vill göra din hälsoförändring kräver det att du planerar. Framför allt ditt matintag. Så idag har jag suttit med "Veckoplaneringsdelen" på PT Online och lagt in mina måltider. Kollat upp min kalender vad som händer i den kommande veckan och när jag ska fixa maten.

Körde sedan till Coop för att handla hem allt jag behövde med undantag för rökt makrill så är jag all set fram till fredag eftermiddag. Idag har jag även testat ett nytt recept på Ananaskyckling som serverades med broccoli. Luktade så ljuvligt att maken tiggde till sig en portion men jag fick ju ändå 3 matlådor som jobbluncher så det är okej. Och det var lika gott som det luktade så jag är himla nöjd.

Handlat utifrån min veckoplan

Kvällens middag och kommande matlådor 

Voila!

Förberett min havremuffins till senare. Ska bara ha i ett ägg och banan. In i mikron och sedan kan jag mumsa. Gott med något varmt på kvällskvisten tycker jag tillsammans med en kopp te.

Summering dag 5
Kost:  Fick mycket mer smoothie idag av någon anledning till frukost. Är lite misstänksam mot omräkningarna men har tilltro till systemet tills någon säger något annat. Dessutom så säger väl ett rejält minus på vågen att något gör jag rätt...
Träning: Skulle tränat tabata i Lomma men när jag kom dit skulle det helt plötsligt vara utomhus. Eee inte rätt kläd plus inga allergimediciner så jag fick köra hem. Snopet :-( Men jag var ju ombytt så det fick bli 45 min på crosstrainern hemma plus lite rörlighet med pinnen.
Steg: Köpt nytt batteri och tagit påsklov. Tänker sätta igång igen på tisdag för min häl behöver helt enkelt vilan.
Mentalt: Lite tufft att handla idag och gå förbi nybakta bullar och kakor. Eller folk som smaskar på glass. Men visste att jag hade en mellis som väntade hemma så det gick okej. Plus god mat så det går ju ingen nöd på mig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass