Sista passet!

Imorse vart det med lite vemod jag begav mig till Fitness24Seven. Var nämligen dags för sista passet med PT-Katarina. Ja i alla fall för nu. Detta för att jag nu kommer lägga PT-slanten i budgeten på PT Online de kommande 3 månaderna med start imorgon. Plus att jag känner att jag behöver fokusera på främst kosten och att gå ner dessa extra kilona som samlats på kroppen.

Jag har Katarina att tacka för så mycket! Det senaste året har jag gjort stora framsteg vad det gäller rörligheten och bålstabilitet. Detta som varit vårt fokusområde. Jisses vad hon har utmanat min kropp och knopp. Inte alltid (eller snarare oftast) har jag klarat övningarna halvdant till en början. Men vi har inte gett upp utan nött nött nött... Och det har gett resultat! Plus att jag har lärt mig att använda rätt muskler i olika övningar dvs förbättrat min kroppsuppfattning och förstått hur jag ska koppla in musklerna.

Saker som jag aldrig trodde min kropp skulle klara av går ju nu. Djupa knäböj, djupa utfall och diverse rörlighetsövningar. Har gett mig självförtroende att jag kan och att jag vågar göra övningarna. För mycket har suttit i huvudet också. Så passen med Katarina har varit några av de tuffaste jag gått igenom trots att jag oftast inte fällt en svettdroppe. Men varenda muskel i kroppen har fått jobba till utmattning, jag har fått träningsvärken av övningar som verkar så fjuttiga men yikes vad effektiva. Så STORT TACK till PT-Katarina och hon kommer nog aldrig glömma följande "... men det är skönt efteråt" :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass