Nu börjar det snart...

Den bloggerskan som brukar skriva här är just nu lite trött och deppig. Men hey livet är en berg-och dalbana. Det är bara att bita ihop och ge sig upp på den där hästen igen. Life är inte alltid lätt och a smooth ride helt enkelt. Därför blev jag lite extra peppig idag när jag hittade detta i maillådan.


Om en vecka smäller det och under tiden ska jag bekanta mig med online-verktyget, fylla i min målsättning och svara på en del frågor så jag kan få det bästa möjliga träningsschemat från Olga och kostschemat från Linnéa. Japp bloggen följer med på äventyret. Dock kommer jag inte skriva varenda detalj här just so you know.

Varför? Jo för jag betalar för denna tjänsten och den är personligt anpassad utifrån mig dvs min målsättning, svaret på frågorna etc. Därför är det inget som ska kopieras gratis rakt av härifrån. Däremot tänkte jag blogga varje dag (under den kommande 3 månaderna som jag signat upp mig) utifrån hur mår jag, hur känns det, har det blivit några framsteg, vad funkar, vad funkar mindre bra, känslor etc.

Följer ni med på resan? Kan behöva allt pepp och stöttning som ni bara kan ge!

Kommentarer

 1. Vad roligt att du vill dela med dig lite av din "resa" med Olgas PT online, jag har själv funderat på det. /Ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli spännande - vi får se hur det slutar :-)

   Radera
 2. Absolut! Jag följer med på din resa. Nyfiken i en strut som jag är :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass