Dag 3 - Minus på vågen

Fredagar ska man väga sig och mäta sig för att bokföra resultaten på sajten för PT Online. Efter det kan ens kost- och träningsschema ändras om jag har förstått det hela korrekt. Det får jag nog reda på i första feedbacken nästa vecka. Nåja jag är himla nöjd för vågen visade ner 2,4 kilo på två dagar, 1 cm mindre i midjan och 1 cm mindre runt rumpan.

Nä det är ju inte precis fett som lämnat kroppen utan snarare vatten eftersom jag var så himla duktig på att kolhydratsladda innan med kanelbullar och godis... Men jag är så nöjd med det för det ger ju en extra pepp. Kommer ju definitivt komma invägningar som inte är lika positiva. Det är ju då det gäller att ha peppen kvar och stick with the program. Medgång är enkelt, det är i motgång som ens riktiga färg avslöjas.

Summering dag 3
Kost: God hallonsmoothie till frukost som var perfekt innan träningen. Räkor och ägg till lunch plus kesomellis. Omelett och så en sista omgång rostbiffssallad för denna gången. Men har ytterligare en mellis som väntar :-)
Träning: Tabata i Lomma (65 min) plus cykling dit och hem (45 min).
Steg: Hade 3000 steg på räknaren när batteriet dog. Men lika bra det för jag hade inte tänkt att jaga några steg idag då hälen inte är glad på mig.
Mentalt: Hungrig/låg mot slutet av träningen och på vägen hem. Kanske borde packat ner keson och ätit innan cyklingen men svepte den direkt jag kom innanför dörren. Annars har det funkat bra idag för jag har ju bara behövt fokusera på att fixa maten och vakta soffan. Fast känner också av sockersuget och att abstinens lurar i kulisserna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass