Dagens kompisar!

Det var ju öppen inbjudan idag på boxen dvs ta med en kompis! Jag lyckades få dit träningskompisen Mia plus 2 kollegor från jobb - Elias och Simon. Jättekul att de ville hänga på tyckte jag! Dagens pass bestod utav en svettig uppvärmning med både löpning, masken, mountain climbers och en burpee-variant. 3 varv utav det och jag var färdig :-) In lite på teknik och gå igenom dagens övningar som bestod utav en WOD där vi skulle teama 2 och 2.

Mia och jag bildade bästaste teamet! Först skulle vi springa 200 m tillsammans. Efter det 30 wall balls samtidigt som partner stod i jägarvila. Man får dela upp antalet reps men tillsammans ska man ha utför 30 stycken innan man fick gå vidare på nästa övning. På det 30 burpees medan den andra står i plankan, 30 box jumps - statisk knäböj och avslutningsvis 30 sit-ups med medicinboll som ska kastas över lådan till partner. 2 varv och sedan ska det hela avslutas med 200 m löpning innan man fick sin tid.

Jisses som vi krigade på!!! Wall balls eller jägarvila direkt efter flåsig löpning är inte lätt. Box jumps är inget jag bemästrar. Men jag utmanade mig att inte fega ur och kliva på något längre utan jag tog mig upp på lådan ändå steg för steg. Sit-ups är ju omöjligt med svansen men jag gjorde så gott jag kunde. Och jag gick inte en meter på löpning utan jag sprang faktiskt. Vi fick max 40 minuter på oss men coach Evy ville att det skulle gå på under 30 min. Vi fick 18.10 men då var vi också ett av de sista teamen. Skit samma för vi jobbade som tusan och var helt slut efteråt! Så nöjd!!!

Bästa kollegorna Elias och Simon som testade crossfit för första gången! Grymma!

Och bästaste teamet Mia och jag!!! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass