Tuttar och tilltugg

I torsdags så var jag ju på Akademikliniken för detta eventet. Ville inte gå själv för jag är lite feg med sådana saker men som tur följde snälla Anneli med mig. Tack! Om vi säger så här kanske inte riktigt min typ av grej. Är själv nämligen inte så intresserad utav ett tutt-lyft eller bukplastik som det mest handlade om. Men förstår ju varför det stod i fokus med tanke på målgruppen.

Fast snittarna vart väldigt goda och visst blev man nyfiken på alla möjligheter. Står fast vid att var och en bestämmer själv över sin kropp. Själv kommer jag nog en vacker dag göra både det ena och det andra om jag känner att det är rätt för mig. Till exempel mina påsar under ögonen. Även om inte många andra ser dem så är det en av mina hang-ups. Så en intressant kväll med trevligaste sällskapet!

Föreläsningen med olika personer som jobbar på Kliniken

Fin goodiebag fick vi!

Med massa spännande saker.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass