Ska jag bli orolig?

Har sedan magsjukan totalt snöat in på yoghurt. Har gillat det tidigare men mer ätit kvarg och turkisk yoghurt. Dock kan det bli rätt tjockt och nästan för mycket. Nu är det som jag är manisk på naturell, slätt, len, kall yoghurt. Jag har återupptäckt yoghurten kan man säga!

Skulle kunna käka det till frukost, lunch, mellis och middag. Precis som kroppen kräver det. Förstår ju att efter man varit magsjuk så är det ju inte ett stor köttbit det man längtan efter precis men nu har det gått nästan en vecka och manin sitter i :-) Ska jag börja bli orolig?

Kommentarer

 1. Nej det tycker jag inte. Som du skriver så lräver kroppen det och efter en rensning så fattas den en del goda bekterier i kroppen. Yoghurt sägs ju innehålla goda bakterier så jag tyvker du kan fortsätta så länge du inte glömmer resten av maten. Ett sät att införliva yoghurten till alla måltider är t ex göra goda röror eller såser med den ;-)

  Keep going girl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis - tack för din kommentar Alice!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass