Hälsodagbok - vecka 10

En vecka som har varit lite hit och dit. Värsta träningskickarna och jag börjar komma i fatt med återhämtning. Dock börjar det märkas att pollen is here... Jaja Rebeca jag vet vad jag lovade och nu får jag skylla mig själv :-) Hur märker jag pollen? Ögonen kliar, andningen börjar bli tung och den där förbaskade tröttheten. Vet att det bara är början för när björken kommer enligt prognoser om två veckor så blir det lite tuffare. Fast bara att bita ihop and get moving!

Kosten
Vissa dagar strålande, andra inte. En mage som inte är riktigt i form efter Mexiko på det. Dags för ändring Jensen. Planera, planera, planera och keep focus!

Steg/Frisk luft
Denna veckan har jag fått ihop 10000 steg 4 utav 7 dagar. De resterande hamnade på 7085, 9127 och 5175 så jag har ju rört på påkarna.

Träning
Ett tabata-pass i Lomma och 2 utmaningar i boxen har hunnit med. Plus gårdagens äventyr http://www.butterflytina.com/2014/03/inspiration-pa-gerdahallen.html som nästan kan räknas som en hel veckas träningsranson...

Må bra
  • Ompysslade fötter
  • Gerdahallens Inspirationsdag och alla härliga människor jag träffade!!!
  • Intressant möte i fredags
  • 2 roliga och kreativa dagar på jobb som fick mig att leva upp
  • Att jag vågat mig på fler pass i boxen och överlevt!
  • Promenad med maken i vårsolen
  • Att vi invigt uteplatsen idag och vänt näsorna mot värmen
  • SÖMN
Veckans fråga
Vad vill jag ha mitt professionella liv? Vad vill jag jobba med och var? Kan man veta vad man vill om 5 år? Finns det en röd tråd och vill jag fortsätta på den? Ja lite så där lagom existentiella frågor i en tröttmösse-vecka :-)

Nästa vecka
Full ös kan bästa sammanfatta det hela. Imorgon ska jag bli fin i håret och färga bort det gråa. På onsdag är det Bokklubben och torsdag ska jag till Akademikliniken. På fredag är det tjejkväll och på lördag myslunch med finaste Eva. På lördagkväll ska gudföräldrarna bjuda på middag. Lägg till jobb och träning och det är veckan!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass