Nya tider!

Så jäkla skönt att känna sig starkare för varje dag. Gjorde jag visserligen innan Mexiko också. Sa t.ex. till maken när vi klättrade pyramider att det är så gött att känna drivet i kroppen igen. Har ju varit några tuffa månader med två massiva förkylningar som jag sedan toppade med magsjukan from hell... Därför är det så skönt att känna sig stark igen. Känna att det finns krafter och energi. Känna att fokusen finns att fortsätta på min hälsoresa. Känna sugen efter träningen. Känna motivationen till att sköta maten. Känna sig frisk helt enkelt!

Därför känner jag mig mer än redo att nu anta min nästa utmaning - makens och min cykelsemester i Frankrike om 131 dagar! Detta är ju något vi pratat om i många år men tidigare var det fysiskt omöjligt för mig att genomföra. Men i sommar är det dags. Dock vill jag vara i bästa möjliga form tills dess. Tror ju inte att varje mil kommer vara en dans på rosor men vill inte heller att varenda mil ska vara en plåga. Jag vill känna mig stark och kunna njuta utav äventyret!

Så jag fortsätter med min fokus på att sköta maten för det är en grundläggande förutsättning för att jag ska kunna träna som jag vill och för att jag ska må bra. Dessutom är det tillbaka cykeln som gäller. Måste ju härda rumpan och vill ha så många mil i benen som möjligt inför vingårdsäventyret :-) Så det är dags att damma av Rosa faran igen och börja cykelpendla till jobbet nu under mars. Vill också finally inviga mina spinningskor. Funderar på att köpa ett 10-kort på Friskis & Svettis i Lomma.

Fast först blir det en massa crossfit för jag har ju mitt klippkort som måste användas. Så idag klockan 14 så är det dags att svettas lite... Plus tabata-träningen i Lomma och mina rörlighet/bål-pass med PT-Katarina vill jag inte vara utan. By the way har sådan träningsvärk i magen efter passet med Katarina i torsdags. Me like och jag vill ju bli starkare! Förhoppningsvis blir det lite nya tider i bloggen med lite mer träning och motivation är på sistone. Hoppas du hänger med på äventyret mot mitt livs äventyr!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass