Don´t quit your day job...

... var makens kommentar när jag kom hem stolt som en tupp med min lilla vårkrans jag fått ihopa på kvällens aktivitet. Va och han ska man vara gift med :-) Fast han bara retas mig för den vart rätt fin ändå. Vad jag varit? Fast följer du mig på Instagram och Facebook vet du redan det. Jo på Hvilans folkhögskola med halva släkten. Eller nej det sistnämnda är en lögn när man har typ 70 kusiner... Japp megastor släkt har denna bloggerskan på båda sidorna arvsanlaget. En talang att yngla av sig som jag dock inte fullföljt själv :-)

Vi var inbjudna utav Julia som är min kusins dotter. Hon är nämligen snart färdig florist och nu skulle vi få praktisera lite. Tillsammans med två av hennes klasskompisar så ledde de oss tanter i arbetet att försöka få ihopa en lika fin vårkrans som de visade upp. Njae resultaten varierade men vi hade många goa skratt under tiden. Plus ett par hot glue incidenter inklusive denna som har en liten öm blåsa på ena pekfingret. Farligt det där med blommor...

Vem är vem? Min bästa gudmor Karin står längst till vänster, bakre raden har vi min kusins sambo Karin som andra person, de tre till höger i bakre raden är min kusin Agneta (blå tröja), min älskade faster Ulla (grön väst) och min kusins fruga Ingela (även mamma till florist Julia). Nedre raden har vi min kusin Marianne till vänster om mig, min fina mamma i blå sticka tröja nästlängst till höger och min kusin Britt längst ut på högerflanken. I sommar ska vi ha släktkalas på pappas sida (som dessa kommer ifrån) så det fotot kan bli intressant att beskriva eller not...

PS! Stolt att jag förberett med ett litet proteinbar i fickan så jag kunde stå emot kladdkakan och chokladbollarna!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass