Hur många personer tar det?

Andra testpasset på Friskis & Svettis i Lomma idag och det stod spinning på schemat. Fick uppbackning av kompisen Anneli. Och idag behövde jag verkligen träning för jag var inte på bästa humöret. Ni vet humöret "tröstat sig med en kanelbulle och chokladmuffins på jobb för man är så frustrerad över situationen"-humöret. Lägg till träningsbyxor som knappt går att dra upp över rumpan längre och jag var inte direkt solsken. Så kram vid dörren från Anneli satt väldans fint!

Och jag hade verkligen sett fram emot detta passet eftersom jag äntligen skulle få inviga mina spinningskor. Har ju typ haft dem i garderoben i ett halvår och när de har varit planerat att invigas så har något gått i stöpet. Men igår kväll hjälpte tålmodiga maken mig att få dit de däringa spännena under skon. Tur jag har honom! Så jag var laddad kan ni tro!

Hmm började väldigt bra när jag inte ens kunde komma i dem. Hur jag än drog i spännet så gick det inte. Panic at the disco... Högg tag i en karl som hade spinningskor och han fick hoppa av cykeln för att försöka hjälpa mig. Han kämpade verkligen men vi fick inte rätt på det. Jagade vidare på nästa offer påhejad utav Anneli. Insidertipset blev en deltagare som också var instruktör. Perfekt hon visade mig tricket med spännet och voila skorna satt på fötterna.

Nämen då kommer ju nästa bekymmer. Hur fasiken ska de fästas på pedalerna? Herregud vilken cirkus jag hade. Bra fredagsunderhållning för alla medlemmar utav bloggerskan. Hmm kanske redan kommer bli portad för jag håller för mycket låda och tvingar alla att hjälpa mig... Två damer som hade oturligt nog för dem valt cyklarna brevvid mig fick hjälpa till. Åter igen en fick bokstavligen hoppa av, ta tag i min fot och typ trycka dit den :-)

Så det tog bara 5 personer för mig att kunna inviga mina nya spinningskor. Inte illa va? Snälla människor på Friskis i Lomma! Och jo jag klarade av att cykla med dem också. Förstår principen att det är bättre med riktiga skor. Fast jag tror det kommer ta några fler pass för att riktigt komma in i det. Förhoppningsvis blir nästa pass nästa fredag. Då klarar jag nog att få på dem själv på fötterna och kanske få till det där klicket på pendalerna utan att störa halva gruppen...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass