Hälsodagbok - vecka 12

Berg- och dalveckan summerar jag såhär...

Kosten
Njae det har blivit både det ena och det andra :-( Varför äter jag när jag inte mår bra??? Hitade dock rock bottom igår och nu jäklar får det bara vara nog med detta! Fast hittills har det varit mycket snack och lite hockey så nu är det upp till bevis som gäller! Men det är kanske så att man måste nå botten innan man kan ta itu med det hela?

Steg/Frisk luft
Denna veckan har jag fått ihop 10000 steg 5 utav 7 dagar. I tisdags så satt jag mest på rumpan och lyssnade och igår blev jag lat helt enkelt.

Träning
Veckans status på träningen bidde: 1 PT-pass, 1 hemmapass, 1 box-pass på Friskis & Svettis - jättekul, 1 spinningpass på detsamma med värsta hallabulet med invigningen utav mina skor och till sist ett tabatapass i Lomma i lördags.

Må bra
  • Gruppträffen på Itrim trots inte riktigt vad jag hoppats på
  • Myslunch med Helen
  • Lunchseminarium på Stratiteq
  • Boule med kompisarna i lördags
  • Promenadäventyr med maken ute vid Öresundbron med korvgrillning
  • Lunchdate med bästaste Åsa
  • Intressant föreläsning i fredags
  • Att jag vet vad jag vill gällande mitt professionella liv - nu gäller det att se till att det förverkligas!
Veckans fråga
Vaaaaaarrrrrr är motivationen? Var har den gömt sig? Inte här och inte där...

Nästa vecka
Eller ja det blir ju denna veckan. Idag ska jag på ett Rapidus event i Malmö och imorgon på Internet i Fokus. Kul! På onsdagkväll ska Hvilan och binda blommor - de ni :-) På lördag vänta öl och whiskeymässan i Malmö eller ja jag följer med som chaufför. In med lite träning på det bla ska jag testa piloxing på Actic och sköta maten prioriteringar så vart det en ny vecka.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass