Hälsodagbok - vecka 11

TRÖTT vecka eller snarare bloggerska men när man lägger ihop en veckans händelser så blir det ju en del... Och jag känner mig laddad för en ny vecka eftersom jag tankat så mycket love denna veckan dvs socialt umgänge is the shit för att få mer energi!!!

Kosten
Okej ett steg i rätt riktning med 6 sockerfria dagar denna veckan. Igår åt jag efterrätt, choklad och chips hos gudföräldrarna. Dock har det blivit lite mycket typ hamburgare... Fast känner mig laddad igen och idag har jag både lagat mat och bakat rågbröd.

Steg/Frisk luft
Denna veckan har jag fått ihop 10000 steg 6 utav 7 dagar. Och igår hamnade jag på 8831 steg så all good!

Träning
Den där där förbaskade tröttheten har gjort att flera planerade pass denna veckan har avbokats. Fast helt utan träning har jag inte varit. Ett morgonpass i måndags hemma, ett pass med PT-Katarina i fredags, ett tabata-pass i Lomma igår och dagens utmaning i boxen.

Må bra
 • Fin i håret tack vare bästa Birna
 • Bokklubben i onsdags. Härligt gäng med tjejer som jag verkligen dillar!
 • Att jag finally tog mig till doktorn och fick hjälp med min pollenallergi. Känner mig redan så mycket bättre!!!
 • Tjejmiddag i fredags - mycket prat och glada skratt!
 • Myspromenad med hunden Charlie i lördags. Plus massa goa skratt och fika med hans matte Eva!
 • PT-Katarinas nya övningar...
 • Intressant kväll på Akademikliniken
 • Ytterligare mera hundmys med vovven Max igår kväll
 • Godaste maten och mys med gudföräldrarna, mamsen, hennes Stefan, lillebror och maken
 • Mysigaste söndagen med världens bästa make!!!
 • Träning är så kul!!!
 • Bokad resa till Budapest
Veckans fråga
Pollen, pollen, pollen... Do I need to say more?

Nästa vecka
Kommande äventyr består av en skön blandning. Idag var det gruppträff på Itrim och myslunch med fd kollega på onsdag. Jag ska även på två spännande seminarium via jobb som jag ser fram emot. På lördag blir det Boule bar med ett skönt gäng och middag. Jag ska testa en del pass på Friskis & Svettis i Lomma där jag funderar på att köpa ett årskort. Och som söndagsmys planerar maken och jag en vandringsutflykt ute vid Öresundsbron.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass