Spin of Hope

Klockan ringde 06 och då var dte bara att kravla sig ur bingen. På med det framlagda träningskläderna, tvätta av sig lite och äta frukostgröten. Sedan iväg till dagens träning. Först på schemat spinning på Friskis & Svettis i Lund. Nämligen Spin of Hope dvs cykla för Barncancerfonden. Fast nu börjar det dyka upp olika varianter tex crosstrainer eller "vanliga pass" som räknas in. Det vill säga man skänker en summa pengar för att träna. Win - win ju!

Mötte upp kompisen Anneli vid cyklarna. Första timme skulle jag cykla för ett av hennes lag från jobbet. Och andra timmen bytte jag cykel och cyklade fritt dvs inte för ett specifikt lag utan jag la 150 kr i bössan. Fast egentligen la jag 300 för jag tänkte jag kan bidra för första timmen också. Har faktiskt aldrig cyklat på en spinningscykel 2 timmar på raken. Men det gick hur bra som helst. Speciellt andra timmen för då fick jag hjälp att ställa in cyklen. Hallå nu fattar jag grejen med spinningskorna!

In i omklädningsrummet, liten snabb uppfräschning och ombyte utav träningskläder. Passade även på att trycka i mig den baguetten och en liten juice som det bjöds på. Så med frukost nummer 2 i magen styrde jag bilen mot Lomma. Nämligen dags för tabata. Hade ju redan bokat och det är ju så kul. Ser denna dagen som mitt egna lilla träningseventsdag. Lite stum i benen med det gick strålande att köra. Efter en lång stretch och mycket vatten tog jag mig hem för en riktigt dusch och lunch!

Välkomnande entre

Mina ben har räddat liv!

Cykel nummer 1

Och på cykel nummer 2! 

Nog första gymmet jag varit på som har så seriös sophantering tom inne i omklädningsrummet fanns två olika papperskorgar 

Gänget på tredje timmen dvs cyklarna ska hållas varma i 12 timmar. Vi körde mellan 07-09. 

Lite aktiviteter...

och sponsorer 


Redo för tabata i Lomma! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass