Bästa starten!

Imorse klockan 6.30 hade jag en date med Ing-Marie och Buster i Åkarp. Inte alltid lätt att få ihopa schemat så varför inte ta en morgonpromenad tillsammans? Istället för att ses över en socker-fika... Det går ju faktiskt att umgås med vänner på olika sätt. Nu fick jag ihop en del steg samtidigt som Ing-Marie och jag snickesnackade om allt möjligt.

Ing-Marie och jag har lärt känna varandra genom bloggen. Hur bra är inte det? Båda två kämpar vi med de där kilona och att hitta balansen. Så skönt att ha en kompis att prata med som förstår. Plus att Ing-Marie ger alltid så mycket energi och jävlar anama. Kunde inte fått en bättre start på dagen! Därför har jag boka henne och Buster igen nästa vecka :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass