Nu får det vara nog!

Är så jäkla trött på denna pollenallergi som surprise hugger tag i denna människa varje år. Ni vet ju själv hur jag gnäller här varje vår :-) Vad är överraskningen liksom??? Vid denna tiden varje år så svullna ögonen igen till små glipor, kliar och rinner samt varar igen. Andningen är tungt och näsan kliar. Men absolut värst är den förbaskade TRÖTTHETEN!!!

Först smyger den på en och man tror att nä men det är bara för att jag... Efter några dagar där jag går tidigare och tidigare i sängs men ändå går runt som i en betongdimma så trillar polletten ner. Jaha det är dags för pollen! Suck! För er som inte har dessa bekymmer ett stort grattis! Till er andra you know what I mean :-)

Men nu får det vara nog! Idag har jag en tid hos farbror doktorn för nu måste detta ta slut. Jag fattar att det inte finns några mirakel men det är dags att göra allt som går i alla fall. De senaste dagarna har träningen bara fått läggas på hyllan för jag är glad om jag håller mig upprätt på jobb. Ser inte klok ut i huvudet med mina ögon (eller snarare brist på dem) och jag väser som Sir Väs. Plus tröttheten gör mig så SOCKERSUGEN på allt!

Wish me luck idag att det finns en lösning!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass