Okejdå jag ger mig!

Jättebra doktor igår som satt och verkligen tog sig tid med mig. Hjälpte också att han själv har allergi för då får man ju nog en liten annan förståelse. Vi diskuterade olika lösningar men mitt största problem är ju att jag inte är allergisk mot bara en pollen. Nä jag köra hela spektrat, lägger på lite pälsdjur och annat smått och gott :-) Såg inte heller ut som sprutor mot allergin var en lösning när det var så många olika allergier inblandade. Fast vi ska diskutera igen om en tid.

Därför ska jag fortsätta med min dagliga dos året om men när denna perioden inträffar öka på rejält. Bland annat med cortisontabletter. Känns sisådär men eftersom det rör sig om (förhoppningsvis) en vecka om året jag behöver ta dem så kan jag leva med det. Inom Apoteket på vägen tillbaka till jobb där resultatet blev en två-sidig receptlista med en hel kasse medikamenter och mer än 1000 kr fattigare...

Så nu ska här sväljas tabletter, ögondroppas/nässprayas/inhaleras flera gånger om dagen. Tyvärr kan man inget göra åt den oerhörda tröttheten. Svårt att förklara men det känns som man skulle kunna sova dygnet runt. Man går runt som i en dimma med betongkeps. Dock får jag väl inse att denna tiden på året är min relaxtid.

Detta är liksom inte tiden då jag ska dra igång stora projekt. Jag måste ha tålamod med energin och kanske inte överboka kalendern. Se till att få sömn och bra mat samt göra lugnare träning som dagens PT-pass. By the way maten ska vi inte prata om just nu :-( Fokusen försvann ut genom huvudet när pollen flyttade in. Jag som kände mig så stark!!!

Here we go!

Kommentarer

  1. Huanamej! Det låter verkligen inget vidare. Jag känner mig nu tacksam över att jag inte vet vad duger igenom. Hoppas verkligen att det värsta går över snart. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä inget kul men det bästa är att det har hjälpt och jag känner mig bättre redan. Hoppas ni snart blir helt friska! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass