Tiden...

...är ju som sagt begränsad. De berömda 24 timmarna gånger 7 liksom. Just nu läggs mycket av min vakna tid (förutom att sköta jobb, träna och göra mitt bästa att hålla sockersuget i schack) att förverkliga min professionella dröm. Nu när jag har bestämt mig så får jag ju se till att det händer. Inget serveras på ett silverfat varken vad det gäller viktminskning, att komma igång med träning eller förändra något annat i ens liv.

Näpp hårt arbete och tilltro till sin egna förmåga är lösningen enligt mig. Därför blir bloggen lite lidande just nu - sorry :-( Men jag kan ju alltid tipsa om att om 50 minuter börjar den nya säsongen utav Biggest Loser - Sverige och det kan man ju inte missa! Favoritprogrammet (om än den amerikanska är snäppet vassare) och Kristin är grym som programledare tycker jag. Ska du kolla?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass