Ser ljuset!

Okej man ska inte hojta förrän man är över det där vattnet men jag ser ljuset. Eller snarare motivationen kan vara funnen. Fick nog till sist nog i söndags efter massa korvar med bröd och ett våffelberg på det. För både igår och idag har jag känt mig stark och skött maten. Okej två dagar är lite tidigt att avgöra men två dagar är två dagar. Lite svårt idag på seminariumet med värsta mackan till lunch. Jisses vilket fel val utav arrangören...

Men jag skippade megamuffinsen till eftermiddagsfikan. Utan det jag bestämt mig dagen innan är kommande dags matintag har intagits. Nu kör jag på detta fram till Olgas entré i mitt liv den 16 april. Uppgiften är att sockeravgiftas, få till matrutinerna igen och träna på. Oviktigt med stålplattan just nu utan mer känslan och kroppen. Jag menar det är inte osynligt att jag fluffat till mig. Känns överallt. Så nu är det bara att stoppa denna onda cirkeln och på banan igen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass