Funderar på dessa!

Jag har varit så modig igår och idag. Igår gick jag på mitt första lunchpass i boxen och idag ett helt vanligt crossfit pass dvs inga Intropass längre... Eller jo på söndag men jag utökar repertoaren lite grann :-) Igår var det till min överraskning en team WOD men jag överlevde det också. Även om träningsvärken är grym både från de olika crossfitpassen jag kört och tabatapasset i tisdags. Var inte helt övertygad om jag skulle klara dagens pass men det gick!

Igår handlade passet efter uppvärmning om att öva på pull-ups och sedan skulle vi lyfta 10 000 kilo på 20 minuter tillsammans dvs i ett team. Vi var indelade 2 och 2. Vikten (stång plus viktplattor - valfria vikter) skulle från marken till rakt över huvudet. Det bidde alltså en jäkla massa snatches och frivändningar. Jisses vad svetten lackade men det vart kul. Maj-Britt (som jag teamade med) och jag fick ihop en massa tusen kilo. Sånt kan man också pyssla med på lunchen :-)

Idag stod det knäböj på schemat och sedan en WOD på 15 minuter a la 1 min knäböj, 2 min DU (double unders men jag hoppade vanliga jämfota hopp med repet), 3 min armhävningar, 4 min rygglyft och till sist 5 min pull-ups. Jag fick ihop 376 reps och det är jag himla nöjd med! Plus idag vart jag inte lika nervös. Börjar nog känna mig lite som hemma och att jag fokuserar på mig själv och min utveckling. Dvs skit samma om de andra hoppa double under för jag är så himla glad att jag fått sådan spinn på repet och kan hoppa jämfota nu för tiden!

Dock funderar jag på om jag inte ska investera i sådan här. Eller tror ni att det modet inte funkar i crossfit-världen? Men fasiken mina knä är helt blå och ömma :-)

Fast jag kanske ska go all in?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass