Fortsätt till huvudinnehåll

Mysigaste på resan

Den mysigaste stunden förutom afternoon teet var helt klart när vi besökte en fårfarm mitt i the Highlands. Roligt att se hur skickliga vallhundarna var men lite synd om fåren tyckte jag allt. Men absolut mysigaste var att gosa med valparna. Om ni inte visste det så ÄLSKAR jag hundar. Maken brukar säga att det är tur att jag inte jobbar på ett dog shelter för då hade vi snart haft alla hundarna hemma och jag hade blivit känd som the crazy dog lady... 
Fårfarmare Neil med en del utav sin flock. Äldsta hunden var 11 år och yngsta som vart med ute var 12 veckor men han busade mest runt :-) 

Här är han i en stare down med ett lamm

Jag fick mata lamm - jisses vad de är starka och det var en dragkamp om flaskan 

En så sött valp på 6 veckor som satt i min famn länge innan jag fick lämna till en annan medresenär som var gose-sugen 

Men lilla Scotty på 2 veckor släppte jag inte förrän jag var så illa tvungen. Hen somnade tom med hos mig.Se så liten! 

Blev lite busy ett tag då en av de vuxna vovvarna också ville gosa 

Neil med de yngsta valparna. Scotty längst till vänster. 

Kommentarer

  1. Ni kan få låna Frank ngn helg om ni vill? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha jag vill men problemet är att maken är allergisk (egentligen jag också men det förnekar jag!) så hund hemma är inget alternativ :-(

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…