Jag är viktig!

Torsdag idag vilket betyder öppen gruppträff på Itrim som är det som gäller under juli och halva augusti. Har missat två då jag varit i Skottland och kände att jag behövde en liten påminnelse. Även om stålplattan väntade... Mindre kul men that´s it jag har ju bestämt mig för att aldrig mera leva i förnekelse utan acceptera resultatet. Sköter jag kosten får jag ett godkänt kvitto - gör jag inte det så kan jag inte heller sura över resultatet. Punkt slut!

Inte så farligt ändå för mina rutiner är ju ruckade i och med semestern. Den 4 juli visade vågen hemma på 74,6 kilo och Itrim på 75,7. Idag visade hemma på 75,7 kilo och Itrim på bara ett hekto mer (men då klädde jag av mig allt jag kunde inkl stegräknare och skärp :-) ). Så det är jag väldigt nöjd med. På måndag börjar jag jobba igen och då kommer rutinerna tillbaka så visst semester är skönt men lika skönt är det att komma helt tillbaka på banan. Även om jag sköter mig nu (mer om det på söndag).

Idag var vi bara 5 stycken plus jag på träffen. Tror tom det var nästan dem samma på den förra och ingen från min egna måndagsgrupp. Coach Therese var som alltid lika pigg och glad. Likaså Alice i repan! Härligt tycker jag och det var skönt att vara tillbaka. Vet ni vad jag tog tom cykeln in till Lund... Börjar bli en vana även om det märks att min kropp inte är van vid att cykla och då menar jag inte bara rumpan. Skönt och jag funderar starkt på att cykla till jobb lite då och då. Blir ju ändå 50 min extra rörelse. Problemet är bara att jag blir så varm så när jag kommer fram pärlar sig svetten lite varstans... Kanske inte så fräscht till jobb :-(

Men åter till gruppträffen som handlade om motivation liksom sist. Viktigt ämne och som vanligt lär jag alltid mig något. De andra som kom är ju i början på sin Itrim-resan men nyttigt för mig att bli påmind om vecka 4 eller vecka 9... Och jag förstärktes i min tro att jag måste prioritera mig själv och behålla fokus på vad som är viktigt för mig. En röd tråd för mig tidigare är att jag vill hjälpa alla andra men hallå what about me? Jag är inte färdig eller i mål!

Inte så att inte andra är viktiga men lite grann "se till att syrgasmasken funkar för mig innan den gör det för alla andra" är det jag menar. Jag behöver inte peppa och stötta alla andra eller lägga energi på att andra ska lyckas. Den energi behöver jag lägga på mig själv för att må bra! Så andra får pyssla med det de pysslar med eller tror/tänka/göra vad de vill så sköter jag mitt. Ego - jojomensan men om jag ska lyckas nå mitt mål som är otroligt viktigt för mig, min hälsa och mitt fortsatta liv så... Men nu ska denna se till att komma i säng för den där skönhetssömnen är en viktig del!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass