Jag är liten...

La upp denna bilden i söndags på Instagram. Yrvaken och på väg på cykel till tabatapasset i Lomma. Men jag har tittat och tittat på denna bilden för jag tycker jag ser så liten ut. Kan liksom inte fatta att det är min midja och mitt ben... Hmm den där knoppen följer inte alltid med kroppen :-)


Kommentarer

 1. Ja det gör du verkligen. Så jäkla grymt bra kämpat av dig. Du har minskat drastiskt de senaste månaderna. Vad skönt att du ser det själv också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det börjar sjunka in men lite trixigt fortfarande :-)

   Radera
 2. Du är en sann glädjespridare - jag får ett stort leende på läpparna när jag ser dig så här glad på bilderna, som du f ö alltid är! Du har verkligen funnit din grej! kämpa på! kram

  SvaraRadera
 3. Du ser verkligen jättebra ut! Heja heja! :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass