Unna mig!

Fick frågan utav coach Therese på utvärderingen i torsdags vad jag skulle unna mig när jag nått mitt mål. Öhh det hade jag inte funderat över så jag hade liksom inget svar. Men senare när jag kom hem så började jag tänka. Då kom jag på att jag visst hade något som jag filosoferat över för ett tag sedan men glömt bort.

När jag har nått mitt viktmål på 70 kilo då ska jag unna mig en personal shopper. Inte för att jag inte tycker jag kan hitta kläder men mer för att få inspiration, vägledning till storlekar, hitta nya affärer som tidigare aldrig varit aktuella för mig och var hittar jag snygga byxor som passar min kropp. Funderar på detta http://www.emporia.se/Service/Personal-Shopper/ eller har du något bättre tips?

Kommentarer

  1. Vilket bra pris till dig själv! Har ingen erfarenhet av det, vet att det finns/fanns? på Nova. Emporia är nog ett säkert kort! Ha en underbar resa! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst är det Nellie :-) Hoppas allt är bra! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass