Mysigaste på resan

Den mysigaste stunden förutom afternoon teet var helt klart när vi besökte en fårfarm mitt i the Highlands. Roligt att se hur skickliga vallhundarna var men lite synd om fåren tyckte jag allt. Men absolut mysigaste var att gosa med valparna. Om ni inte visste det så ÄLSKAR jag hundar. Maken brukar säga att det är tur att jag inte jobbar på ett dog shelter för då hade vi snart haft alla hundarna hemma och jag hade blivit känd som the crazy dog lady... 
Fårfarmare Neil med en del utav sin flock. Äldsta hunden var 11 år och yngsta som vart med ute var 12 veckor men han busade mest runt :-) 

Här är han i en stare down med ett lamm

Jag fick mata lamm - jisses vad de är starka och det var en dragkamp om flaskan 

En så sött valp på 6 veckor som satt i min famn länge innan jag fick lämna till en annan medresenär som var gose-sugen 

Men lilla Scotty på 2 veckor släppte jag inte förrän jag var så illa tvungen. Hen somnade tom med hos mig.Se så liten! 

Blev lite busy ett tag då en av de vuxna vovvarna också ville gosa 

Neil med de yngsta valparna. Scotty längst till vänster. 

Kommentarer

  1. Ni kan få låna Frank ngn helg om ni vill? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha jag vill men problemet är att maken är allergisk (egentligen jag också men det förnekar jag!) så hund hemma är inget alternativ :-(

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass