Kul på Itrim

Efter min 6 månaders utvärdering (happy bloggerska...) och den öppna gruppträff där vi pratade om motivation (alltid nyttigt!) så passade jag på att träna på Itrim. I början var där en annan tjej men sedan vart jag helt själv. Lyxigt värre! Skönt att köra igenom kroppen. Jag startade med 5 min på crosstrainern sedan gjorde jag 75 reps på varje station. Avslutade med intervaller med rockringen. Så himla kul - får nog köpa en sådan till hemmagymmet :-)

Bad Therese ta foto på mig så ni kan se hur kul man kan ha!

Och tydligen är det så att om man kan rocka i 30 sekunder får man en badboll. Jag fick två för mitt strålande resultat - tack så mycket!!! 

Nya favvisen förutom rocken - de djupa knäböj kan jag få till i denna. Kanon för mig för samtidigt får jag stöd och kan jobba på att hålla inne det viktiga magstödet. Mera sånt till Jensen! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass