Shortsen är på!

Snart ska vi bege oss vidare mot norraste Skottland. Vi har en kanonresa även om guiden är en virrhöna. Tur man har huvudet med sig och kan språket :-) Bland annat har jag köpt te med tistelsmak och ett annat med ljung... Undrar just om det går att dricka. Om inte annat så har jag numera en fin Nessie mugg :-)

Stegen går det bra med för vi har mycket egen tid att gå runt i egen takt. Maten är som vanligt lite trixigare. UK är ju inte direkt känt för sin matkultur. Käkar ägg och bacon till frukost, lunch och mellis blir det bars för att jag ska lite koll och middagen är ofta gemensam. Har blivit både fish n chips och en massiv indisk måltid igår - så gott!!!

Som skrivet uppdaterar när jag kan men fler bilder finns på Instagram! Ta väl hand om er så hörs vi från Orkneyöarna!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass