Socker och kors

Jo det där med nät - not so much och svindyrt på hotellet.  Typ 100 kronor för en timme... Så maken och jag ser till att inta drycker på diverse pubar där det lockas med free wifi :-) Gissa var vi är nu?

Sista dagen i Skottland och vi har haft fullt ös! Stadsrundtur här i Edinburgh och besök på slottet. Efter det hade vi bokat bord på fancy Balmoral för afternoon tea. Jag har nämligen alltid velat gå på det men det har liksom aldrig blivit av. Men nu var det dags!

Vilken upplevelse och värt varenda kalori :-) Jättemysigt och värsta servicen. Först ett urval av te med fri påfyllning. Trekantssmörgåsar med lax, skinka, ägg, gurka och getost. Ja alltså olika sorter. Efter det två olika sorters scones - varma direkt från ugnen. Smör och marmelader till.

Efter det madeleins, någon moussetårtabit och ett shotglass med någon kräm och rabarber. Inte färdigt där inte... Utan nu rullas kakvagnen fram med diverse urval. Bidde chokladkaka och någon kokosgrej. MAJOR SOCKERCHOCK men som maken sa: du har alltid velat testa och då ska det göras ordentligt :-)

Jaja imorgon är det tillbaka på banan och jag är väldigt nöjd med hur jag skött kosten på denna resan. Ikväll är det dags för skotsk afton med säckpipa och imorgon hemfärd. Väl hemma får jag posta massa bilder men ni har väl redan sett att denna också hunnit shoppa idag på Jenners...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass