Shoppingskörden från Skottland!

Vi börjar väl med det viktigaste eller hur? När man åker på semester så måste man ju shoppa och denna resan vart inget undantag. Började starkt med te... bland annat tistelte och ljungte som fanns i alla souvenirbutiken och som sann turist handlar man ju. Och till te måste man ju ha en temugg med Nessie-tema plus lite mer spännande te och russin (av någon anledning - var väl hungrig eller nåt) från M&S (en av mina favoritbutiker att bara gå runt och titta på det oerhört stora utbudet utav färdigmat).

I storstaden Edinburgh så var jag ju tvungen att besöka Jenners som är Skottlands äldsta shoppingställe från 1838 och har legat i samma hus sedan 1895. Lite äldre än Ullared... Väldigt annorlunda och svårt att hitta men jag kan fynda överallt. Okej glömde att fynda a la reafynd men har eftersökt en ny väska och plånbok då den sistnämnda börjar bli sliten. Samt att vardagsväskan allmänt kallat svarta hålet för den slukar allt och gömmer det börjar trötta ut mig. Och voila det bidde en fin men även praktisk väska från Michael Kors med matchande plånbok.

Slutligen den obligatoriska parfymen från taxfreen som blev min vanliga favvis Flora från Gucci och en ny från Marc Jacobs kallad Dot. Väldigt nöjd fruga kunde därmed åka hem :-)

Makens bild ser lite annorlunda ut...

Inne på M&S

Anrika Jenners


Laddar för fullt! 

Ser ni mig och drottningkopian? 

 Kanske denna?

Eller fjädrar? 

Flera våningar och helt öppet i mitten. Ingen AC... Coolt tak 

Hmm de där rutorna... Mycket nöjd bloggerska! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass