Årets sommarsemester

Idag är det tillbaka till "gruvan" som gäller :-) Men faktiskt för första gången i mitt liv så kändes det inte helt hemskt. Utan snarare maken och jag kände igår att vi är väldigt nöjda med våra tre veckor och att nu är det dags att komma tillbaka till rutinerna. Dessutom vill vi ju spara semesterdagar till julledigheten och vårt nästa äventyr - i februari åker vi ju hit! Då kan man ju inte klaga utan snarare det blir ju win-win. Tillbaka till rutinerna, kan fortfarande njuta av vädret och värsta resan att se fram emot!!!

Jag är också så otroligt nöjd med hur jag har skött kosten och träningen under denna semestern. Det är verkligen VÄRLDSREKORD det jag lyckats åstadkomma!!! Att vikten var i stort sett samma i början på månaden som nu - wow liksom! Förra sommar gick jag upp typ 7 kilo på 14 dagar i Grekland då jag åt allt jag kom över :-( Och det är tack vare att jag skött kosten så bra som möjligt - inget annat! Ja vissa dagar har det blivit för mycket mat men inga ofantliga mängder utav skräpmat. Afternoon tea en dag och LCHF-godsaker en dag. Ingen alkohol eller kalori-drickande. Bra Jensen!

Stegräknaren har varit till stor hjälp att få till vardagsmotionen och att jag fick ihop 10 000 steg/dag i Skottland trots flyg och buss är jag helnöjd med! Och träningen har varit i form utav crosstrainern hemma, tabata i Lomma, kettlebellspass på Studio S, nyfunna cyklen samt något enstaka styrkepass på Itrim! En annan sak är att maken och jag har aldrig varit så aktiva på en semester någonsin - vi har jagat steg på diverse ställen, cyklat hit och dit, paddlat kanot och jag vet inte allt!

Kanon ju och jag är så stolt över mig själv att trots 3 veckors semester så börjar jag inte om från början. Nu är det bara full fokus de kommande 5 veckorna och stick with the program som gäller. Tjoho känner mig stark och hoppas det sitter i ikväll också när jag betat av första arbetsdagen :-) Hur har din semester varit och känner du dig stark och utvilad? Hoppas det för nu kör vi!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass