Glömt eller förträngt?

Jojomensan visst är det skönt att vara tillbaka i rutinerna men en sak jag glömt med min arbetsplats eller snarare förträngt är alla frestelser... Läsk, socker, kakor, glass och fikor, m.m. överallt i köket och jag har vår innegård precis vid mitt fönster där det fikas flitigt. Dessutom den största frestelsen utav dem alla - KÄRLEKSMUMS!!! I love kärleksmums och kan enkelt äta en hel braspanna själv - nemas problemas. Jisses tog all viljestyrka i hela kroppen att slänga igen kylskåpet igen och låtsas att ett torrt proteinbar är minsann lika gott. Yeah right who am I kidding? Hoppas hoppas hoppas någon har ätit upp dem till i morgon...

Litet axplock i köket...Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass