Nojigt!

Jag sköter mig efter bästa förmåga ändå nojar jag... Över att jag inte kan sköta kosten optimalt såsom hemma och att jag frestas utav rostat bröd och pommes. Trots att jag inte ens äter utav kakorna, snacks och efterrätterna, dricker bara te och vatten samt ersätter två mål med bars. Att jag inte kan träna som hemma även om jag når över 10000 steg varje dag. Visst är det semester men jag vill inte gå upp för att sedan behöva kämpa mig ner igen hekto för hekto. Så som det alltid brukar vara.

Man unnar och unnar sig sedan får man börja om på rutan noll igen. Vill aldrig ha det så igen någonsin för det är inte värt det. Men en vacker dag hoppas jag ha ett mer avslappnat förhållande till det hela.  Dock är jag inte där än och nej jag kan inte känna i kroppen om det går åt fel håll. Har trots allt år av förnekelse i ryggsäcken och det ändrar man inte på över en natt. Fast nu kör jag på detta konceptet och gör mitt allra bästa.  Det är ju ändå 1000% bättre än i mitt tidigare liv :-)

Kommentarer

 1. Tänk om. Tänk att du unnar dig att ha en frisk och stark kropp. En kropp som slipper slåss med transfetter och näringsfattig mat - och en kropp som klarar de utmaningar du serverar för den! Pommes och vitt bröd är inte "att unna sig" egentligen - det är inte särskilt lyxigt. Färska grönsaker och fräscha tillbehör är lyxigt. Det ÄR 1000% bättre än tidigare, kom ihåg det!

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig, och så otroligt medveten om allt. Rom byggdes inte på en dag.... Sluta att slå på dig själv hela tiden. / Kram M

  SvaraRadera
 3. Du är super duktig, då får inte döma dig så hårt. Detta fixar du och kommer inte hamna där du har varit. Den medvetenheten du har nu gör att du kommer se till att inte åka tillbaka på den gamla motorvägen. Nu kör du som du bestämt, var inte så hård mot dig själv. Ingen annan skulle du döma så hårt, var snäll mot dig och glömma inte berömma dig för varje dag och måltid som är enligt plan. Ser fram emot en date snart!!!
  KRAM
  Rebeca

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass