Dagens reflektion...

...skedde på cykeln imorse vid 9.30 tiden mitt emellan Hjärup och Lomma. Bara jag, cyklen, vinden (dit medvind hem not so much...) och åkrarna. Tänk att jag bloggerskan Jensen är ute och cyklar tidigt en söndagsmorgon för att träna... Vad har hänt liksom? I mitt förra liv så hade detta ALDRIG hänt och så sent som för ett halvår sedan så tog jag ju bilen överallt. Hade kanske lekt med tanken att "jag borde" men inte mer.

Nu har jag ju tom bestämt mig för att testa på det där att cykla till jobbet. Nä kan inte svära på om det projektet varar en dag eller två, en vecka eller tre, en månad eller fem. Kanske ger jag upp vid för mycket motvind, för mycket trafik eller när det regnar. Men I will give it a go! Inte så mycket för att jag är en cykelfantast men jag har fått smak för den friska luften, känslan utav ben och hjärta som får jobba lite plus "gratis träningen" som förhoppningsvis ger mig en boost mot mitt mål!

En annan sak som hägrar är ju om maken och jag gör allvar av den där cykelsemestern nästa sommar. Då vill jag ha en härdad rumpa och en kropp som är van vid det rörelsemönstret. Allt för att känna mig säker och att det faktiskt kan bli en upplevelse och inte en plåga. Men som sagt who knows jag vill ju inte göra detta till ytterligare en grej att mäta tex 3 dagar i veckan ska jag cykla till jobbet. Nä vill gå mer på känsla och jobba på att arbeta in en ny vana i livet som förhoppningsvis is here to stay!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass