Stick with the program!

Min målvikt i början på året var 70 kilo den 1 september och det är cirka 6 veckor kvar. Därför har jag bestämt att utmana mig själv trots en sista semestervecka :-) Nu handlar det att sköta kosten och träningen optimalt. Att behålla fokus för det är till syende och sist det som gäller oavsett vad som händer på vägen.

Då menar jag bland annat den mentala biten att hantera känslor och inte äta dem, att inte falla för frestelser för stunden och att just stick with the program även om kroppen inte samarbetar dvs att den däringa stålplattan inte visar vad jag tycker den ska visa :-) Och egentligen är det strunt samma om jag når målet den 19 augusti, 1 september eller den 27 september. Det viktigaste är min fokus och att jag prioriterar mig själv och mitt mål.

Ett av ledorden jag har på min målbild är just - stick with the program. Vad jag menar med det? Jo just att inte hoppa på en massa quick fixes eller flippa för att vågen visar ett plus. Jag ska bara ha tålamod och göra det som jag ska så kommer resultatet förr eller senare. Ge kroppen och knoppen tid och inte hålla på att laborerar hit och dit. Lugn och fin med långsiktigt tänk och kortsiktiga mål!

Detta är planen:
  • Fylla i min mat på ShapeUp Club. Målsättningen är cirka 1400-1600 kcal per dag, planerade intag med de bästa råvarorna med fokus på protein till varje måltid, 1-2 måltider per dag består utav måltidsersättningar tex Itrims couscous tillsammans med ägg.
  • Invägningar hemma på fredagar tillsammans med maken och de dagar jag ska till Itrim
  • 10 000 steg/dag 5-7 dagar per vecka
  • Ombytt träning 5-7 dagar per vecka
  • Fylla i Itrim övningsboken och gå på gruppträffarna
  • Se till att hålla stressen nere och inte jaga upp mig i onödan plus sova ordentligt
Kommer att rapportera här i bloggen varje söndag hur veckan har gått. Mer motiverad än någonsin och jag ska lyckas!!! Hänger du med?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass