Fler matbilder från Skottland

Maten har varit både bra och dålig. På frukosten har det alltid funnits ägg och bacon dock i varierat utseende, smak och mängd. Tex på ett ställe blev vi serverade en tallrik med varmt och då var det en skiva bacon, ett ägg, en korv, och en tomat. Medans på andra fick vi plocka vad vi ville. Frukosten har också varit mycket torrt rostbröd samt sockerflingor med mjölk. Fast ska inte klaga för det kan vara mycket värre.

Luncherna har ju för mig varit detsamma dvs ett bar. Vi har ju aldrig vetat när vi skulle äta lunch eller var och jag ville inte chansa. Plus att jag ville hellre vara med på middagen som också oftast ingick i resan. Dock har maken fått fantastiska luncher - oftast soppa och smörgåsar så åter igen det där brödet :-) Mellanmål har också varit bars eller ibland har jag lyckats köpa på mig bär som jag mumsat på.

Middagarna har varierat mycket. Som jag skrivit ibland fick vi välja och ibland fick man äta det som serverades och göra det bästa möjliga utav situationen. Och två kvällar har vi haft på egen hand då en kväll vi åt en indisk festmåltid och en kväll snabbmat. Tom haggis har bloggerskan testat men det förtjänar ett eget inlägg. Förutom afternoon teet med kakor så har inget sött hamnat i magen och drycken har bestått av vatten, vatten, vatten, te, te, te och en liten liten snutt whisky.

På första hotellet som vi stannade en natt kunde man få en omelett med egna val plus gott färskt bröd och frukt - bäst!!!


Fish n chip med ärtor på pubkväll - ett måste...

Pudding till efterrätt och maken fick två :-)

Indisk fest - ojojoj vad gott det var!

Maken beställde favoriten - apelsinglass

Andra hotellet som hade hyfsad frukost och framför allt wi-fi...

Lunch på Costa där maken åt trekantssmörgås och yoghurt och frugan ett bar med massa te. Bästa kaffet fanns här enligt maken.

Haggis till förrätt - nä inte till mig inte!

Jag valde grönsakssoppa. Mycket grönsakssoppa i olika former har jag ätit till kvällsmat.

Plus fisk och kokta grönsaker där jag skippat potatisen. Rena smaker men man fick allt salta och peppra för att få någon smak.

Hotellmiddagarna har alltid varit desamma dvs tillbehören och sedan har proteinen bytts ut. Här är makens tallrik samma kväll. Känns något igen?

Makens två obligatoriska efterrätter :-)

Frugans :-)

Sammmanbiten för jisses här såg maten god ut men framförallt där fanns kakor i massor som jag tvingades stå framför länge...

Maken...

Frugan...

Mest syndast om mig eller nåt :-)

Makens lunch en annan dag...

Frugans...

Makens...

Frugans...

Men mumsig frukost åt hon!

Och jättegod getost med rödbetor till förrätt en kväll!

Kycklingburgare till åksjuk fru - jisses är fortfarande snurrig...

Nämen hur gick detta till?

Ännu en hotellmiddag med fiskbulalr och kokta grönsaker. Potatisen fick stanna kvar på tallriken.

Yummie in my tummy

Mera fisk med grönsaker.

Dubbel efterrätts-maken!

Ännu en grönsakssoppa

Fisk i smördeg med du gissade rätt - kokta grönsaker!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass