Dagens reflektion

Tänk vad "lätt och bekvämt" det var tidigare att få lite mat i magen? Vi satte oss bara i bilen, körde till närmaste snabbmatsställe, parkerade så nära dörren som möjligt alternativt tog drive in alternativt skickade in maken så frugan slapp gå. När käket var säkrat sladda snabbt inom närmaste affär eller kiosk för att säkra sockerintaget. Köra hem och parkera arslet i soffan framför TV:n. Lätt som en plätt!

Numera är upplägget lite annorlunda vilket innebär att vi får jobba lite för den där maten... Bloggerskan hade inte fått ihopa många steg idag från solstolen så lösningen blev att gå till middagsbordet. Dock inte middagsbordet hemma utan inne i Lund. Tog cyklarna med oss så vi kunde gå ihop 10 000 steg och sedan cykla resten. Bidde 80 minuters promenad och 35 minuter cykling med lite omvägar för att få i sig kvällsmaten.

Och istället för tex McDonalds största meny med läsk så blev maten ångkokt teriyakimarinerad lax med kimcheemayo, ris samt edamebönor här. Vatten som dryck till. Maken valde sushi och en öl. Gick runt lite i stan för att hitta något lugnt ställe för en kaffe/te och då hamnade vi till sist på en glassbar så maken fick lite glass och en espresso. Tyvärr inget te så mer vatten för bloggerskan som intogs i sista kvällsolen på Stortorget.

Visst "bekvämmare" förr i tiden och det gick snabbare men jag tar hundra gånger hellre dagens upplägg med en 43 kilo lättare kropp, frisk luft, rörelse och mat som gör att min kropp och framför allt magen inte är i uppror. Så livet idag är "lättare och bekvämmare" än det någonsin var att förflytta 117 kilo samt att må både psykiskt och fysiskt dåligt över allt man stoppade i sig och brist på rörelse!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass