Paddla frugan paddla!

Dagens semesterplan var något maken och jag pratat om länge men det har liksom aldrig blivit av. Framför allt för jag har inte känt mig bekväm med det hela. Vad då? Jo att paddla kanot! Bara att komma ner i en kanot från en brygga är skrämmande och då ska vi inte prata om att komma ur eller att sitta i en :-) Njae vatten är inte mitt element precis men man måste ju utmana sina nojor och bara köra på. Så idag var det dags för dagen P som i paddling.

Jag fixade åter igen picknick-lunch till oss. Det gäller ju att rensa ut kylskåpet för i övermorgon bär det ju av till Skottland. Plus att matlagning är min nya hobby och motivationen att veta vad jag får i mig är stor för att jag ska nå mina viktmål. Blev en jättemumsig lunch med sallad på sojabönor, majs, tomat, salladsmix, krämig fetaost. Toppat med rökt kalkon och ägg för mig och med pastrami, ölkorv, oliver och ägg till maken. Man tager vad man haver liksom :-) Till efterrätt vattenmelon till damen och melon/vindruvor samt keso till karln.

Ut till Lödde å för att hyra en kanot här: http://www.kanoting.se/. Nervöst men jag gjorde det!!! Kom i och ur utan några incidenter för jag är ju så smidig och rörlig :-) Har aldrig paddlat i mitt vuxna liv och tror jag typ har suttit i en kanot en gång i mitt liv som barn. Maken fick sitta bak och styra eftersom han är van. Medan jag bara behöver bry mig om att paddla och hålla koll på min åra. Lagom arbetsfördelning och tror mig 2 timmars paddling känns i armarna, rygg och skulder...

Speciellt eftersom mitt i fick vi paddla för livet då stora svärmar hästflugor attackerade oss. Jisses de kan nypas. Först var det maken som drabbades och när han började vifta och kanoten vingla så började jag bara skratta och då gick det ju inget vidare att paddla. Men när jag fick första nypet kan ni tror det gick undan... På vägen tillbaka och när vi skulle förbi samma ställe så sa maken - frugan bara paddla som du är en galärslav! Bra coachning kom vi fram till och ni kan tror att nu fick vi fart - undrar hur det blir med träningsvärken imorgon?

Lunchen nedpackad!

Jojomensan nu vart det dags! 

Och titta jag är i... 

Fina näckrosor överallt 

Skånska kossor och tittar ni noga så ser ni den lilla bruna kalven som dia på mamma ko 

Picknicken satt gött! 


Maken fick också vara med ju! 

Och sen måste slaven vila lite efter maten... 

Här var vi! 

Hem vart det motvind så tror mig jag fick jobba för det 

Och sista biten hade vi sällskap utav ett annat sött par... 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass